Samenwerking met de fysiotherapeuten van Praktijk Pisters.

Hier bij Studio YoPi, hebben we een te gekke samenwerking met de fysiotherapeuten van Praktijk Pisters. We delen dezelfde locatie en hebben regelmatig overleg over blessures en klachten van onze leden. Het is echt een waardevolle toevoeging aan onze studio, omdat we op die manier zorgen voor een nog veiligere en betere begeleiding in jullie yoga- en pilatesreis.

De medewerkers van Praktijk Pisters, Nick Pisters, Twan Verboom, Ellen Maaskant en Florine zijn ervaren fysiotherapeuten die altijd voor jullie klaarstaan. Samen zorgen we voor een holistische benadering, waarbij we niet alleen kijken naar jullie fysieke klachten, maar ook naar preventieve maatregelen.

Deze samenwerking biedt jullie talloze voordelen. Als er specifieke behandelingen of advies nodig zijn, kunnen we je doorverwijzen naar de fysiotherapeuten. Daarnaast houden zij ons op de hoogte van eventuele beperkingen of blessures, zodat we onze lessen kunnen aanpassen en alternatieve oefeningen kunnen aanbieden.

En hier komt nog meer goed nieuws! Als jullie, onze geweldige leden en potentiële leden, graag een afspraak willen maken bij een van de fysiotherapeuten van Praktijk Pisters, kun je nu zelf gemakkelijk een afspraak inplannen. Via deze link: www.praktijkpisters.nl kun je direct een afspraak regelen. Zo kun je op jouw eigen gemak en op het moment dat het jou uitkomt een consult plannen.

Bij YoPi willen we een veilige en ondersteunende omgeving creëren waarin jullie kunnen groeien en genieten van yoga en pilates. Samen met Praktijk Pisters zorgen we ervoor dat iedereen de beste begeleiding en zorg krijgt, of je nu net begint of een doorgewinterde yogi of pilatesfan bent.

We zijn enorm dankbaar voor de samenwerking met Praktijk Pisters en kijken uit naar nog meer geweldige avonturen in jullie gezondheids- en welzijnsreis.