Studio Yoga & Pilates

Welkom bij YoPi, de gezelligste Yoga en Pilates studio van Apeldoorn! We zijn blij dat je hier bent en hopen dat je je thuis voelt in onze warme en ontspannen omgeving. Bij ons kun je even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en je richten op het versterken van lichaam en geest.

Onze ervaren instructeurs zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen bij het bereiken van je persoonlijke doelen. Of je nu nieuw bent in de wereld van Yoga en Pilates of een doorgewinterde beoefenaar, onze lessen bieden voor ieder wat wils.

Bij ons draait het niet alleen om de fysieke voordelen van yoga en Pilates, maar ook om de mentale en emotionele voordelen. We geloven dat het beoefenen van yoga en Pilates kan helpen om stress te verminderen, de focus te verbeteren en een gevoel van innerlijke rust te creëren.

Dus kom langs en ontdek wat onze studio te bieden heeft. We kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen met jou op reis te gaan naar een gezonder en gelukkiger leven.

Wil je weten of Yoga of Pilates wat voor je is?

Hallo, ik ben Bibi, leuk je te ontmoeten!

Mijn yoga avontuur en opleiding ben ik gestart in India waar ik tevens mijn diploma heb gehaald. Ik heb inmiddels heel wat jaren ervaring in het geven van lessen aan studenten van alle niveaus en achtergronden. Ik heb altijd een passie gehad voor
gezondheid en welzijn en ik geloof dat yoga een krachtige manier is om zowel fysieke als mentale gezondheid te verbeteren.

Mijn yogastijl is gebaseerd op Hatha Yoga, waarbij ik de nadruk leg op het versterken en balanceren van het fysieke lichaam door middel van het beoefenen van Asana’s (yogahoudingen) en Pranayama (ademhalingsoefeningen). Mijn lessen zijn
ontworpen om studenten te helpen hun eigen unieke pad in de yoga te vinden, terwijl ze tegelijkertijd de voordelen van regelmatige beoefening ervaren.

Ik ben gepassioneerd over het delen van yoga met anderen en ik geniet er enorm van om studenten te begeleiden bij hun reis naar gezondheid en welzijn. Of je nu een beginner bent die net begint met yoga of een ervaren beoefenaar die op zoek is naar
nieuwe uitdagingen, ik ben er om je te helpen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in een van mijn lessen en samen te werken aan een gezonder, gelukkiger en meer vervullend leven.

Hallo, ik ben Helma en wees welkom in mijn lessen.

Om mijn horizon in lesgeven (spinning docent) te verbreden ben ik in 2016 de Hatha yoga opleiding gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen les gaan geven, met heel veel plezier. Daarna wilde ik nog iets meer en ben ik ook de opleidingen voor de Yin yoga en Vinyasa Flow gaan doen.

Zelf volgde ik Pilateslessen en zo kwam het dat ik in 2019 mijn Peak Pilates mat Basic en Intermediate heb gedaan.

Al deze opleidingen geef ik volgens de klassieke methode. Ze hebben mijn leven veranderd, zodanig dat mijn lichaam en geest meer in balans gekomen zijn. Inmiddels na 13 jaar spinning geven hiermee gestopt en kan ik nu mijn volledige focus leggen op deze body&mind lessen.

Ik vind het fijn om les te geven en is dan ook een passie geworden. Studenten te helpen, corrigeren of het geven van modificaties om verder te komen in hun persoonlijke ontwikkeling. Leven vanuit het hier en nu en hiervan ook daadwerkelijk genieten. In mijn lessen staat plezier voorop, maar ook gezien en gehoord worden en je welkom voelen zoals je bent. Ik zeg vaak, het gaat niet om het kunstje, het gaat om de weg er naar toe. Beschouw het als een cadeautje aan jezelf.

Naast het lesgeven werk ik in de zorg bij Home Instead Thuisservice waar ik de nodige zorg bied zodat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast wordt de familie of mantelzorger ontlast. In mijn vrije tijd hou ik van buiten zijn in de natuur, te voet of op de fiets of werken in mijn tuin. Door mijn hoveniers opleiding in het verleden is dat nog steeds een fijne hobby.

Contact

Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je aan voor een gratis proefles!

    Adres

    Laan van Westenenk 731

    7334 DL, Apeldoorn

    E-Mail

    info@yo-pi.nl